Top Coat CANNI LONG WEAR -No-wipe -18 ml

Nou

Acest produs nu are puncte de loialitate.


26,00 lei

-6,00 lei

32,00 lei

www.geluriuvieftine.ro
www.geluriuvieftine.ro

Descriere

CANNI Long Wear Dimond No-WIPE Topcoat

Pasul 1. Curățați unghiile apoi tăiați suprafața unghiilor ca proces normal de manichiură.

Pasul 2. Se agită complet flaconul pentru a amesteca uniform gelul.

Pasul 3. Aplicați un strat subțire de CANNI Base Coat din cuticulă la marginea liberă (Nu uitați să sigilati marginea unghiei). Usucă unghiile sub lampa cu LED-uri timp de 10 secunde sau o lampă UV timp de 2 minute.

Pasul 4. Selectați culoarea, aplică un strat subțire de Coat CANNI Gel polonez Color de la cuticula la marginea liberă (nu uitați să sigilati marginea unghiei). Usucă unghiile sub lampa cu LED-uri timp de 30 de secunde sau o lampă UV timp de 2 minute

Pasul 5. Repetați al 2-lea strat subțire de Coat CANNI Gel polonez de culoare la unghii. Uscati sub lampa cu LED-uri pentru 30 de secunde sau o lumină UV timp de 2 minute.

Pasul 6. Aplicați un strat de gel întări (Dacă nu ați făcut-o ordine, ignorați acest pas) de la cuticula la marginea liberă (nu uitați să sigileze marginea unghiei). Usucă unghiile sub lampa cu LED-uri timp de 10 secunde sau o lampă UV timp de 2 minute.

Pasul 7. Aplicați cu CANNI Top Coat (Amintiți-vă pentru a sigila marginea unghiei), Usucă unghiile sub lampa cu LED-uri timp de 30 de secunde sau o lampă UV timp de 2 minute.

Pasul 8. Se îndepărtează reziduul lipicioasă pe unghii cu demachiant. Apoi, se aplica ulei de cuticule .

Cum se elimina:

Dacă ați utilizat CANNI 18ml dezlipirea strat de baza, apoi doar Base off ușor, nu este nevoie de demontare. Dacă ați utilizat alt strat de baza normală, apoi au nevoie de demontare.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Top Coat CANNI LONG WEAR -No-wipe -18 ml

Top Coat CANNI LONG WEAR -No-wipe -18 ml

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: