Bine ati venit ! Nu esti multumita de unghiile tale naturale, desi iti doresti cu ardoare sa afisezi o manichiura perfecta? Ai putea sa recurgi si tu la ajutorul unghiilor false. Magazinul online GeluriUVIeftine.ro va ofera produse pentru unghii false la preturi mici: aparatura,geluri uv,oja semipermanenta,acril,solutii ,decoratiuni nailart si nu in ultimul rand cosmetice.
 

Bucuria unui tratament adecvat de îngrijire a mainilor este o forma de rasfat pentru fiecare femeie .Unghiile pot fi acum extinse şi consolidate, respectând în acelaşi timp unghia naturala, pentru a va oferi mainile la care ati visat. 

Amintiţi-va, daca sunteti în cautarea de calitate, consumabile profesionale pentru manichiura si pedichiura, combinate cu serviciile pentru clienţi de exceptie, toate acestea la preturi excelente, GeluriUVIeftine.ro  este pentru tine!

GELURIUV IEFTINE SRL

CUI 36131198

J40/7463/2016 

Telefon:0764829032

Sau la adresa de mail:

office@geluriuvieftine.ro sau monica@geluriuvieftine.ro

Ne place să vorbim!
Nu ne e teamă sa vorbim cu dumneavoastra. Aveti nevoie de ajutor sau pur si simplu nu va place sa plasati comenzi pe Net? Contactati-ne la telefon 0764829032 Monica Voicu !Vă mulţumim pentru ca ne-ati ales pe noi!