TERMENI SI CONDITII – GeluriUVieftine.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Web situl isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".
Situl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul GeluriUVieftine.ro  si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre GeluriUVieftine.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Web site-ul GeluriUVieftine.ro sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a Web site-ului GeluriUVieftine.ro asupra informatiilor publicate pe site Intregul continut al site-ului GeluriUVieftine.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea site-ului GeluriUVieftine.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul site-ului GeluriUVieftine.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului GeluriUVieftine.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul GeluriUVieftine.ro, politica de preturi Web site-ul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul GeluriUVieftine.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului.
Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Web situl isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului. Preturile prezentate nu includ  cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. 

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, datorita unor erori tehnice.
In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

Continutul GeluriUVieftine.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor. 

Din acest motiv, Web site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul GeluriUVieftine.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Web site-ul si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.


3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul GeluriUVieftine.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre Curier/Posta (ramburs) . 


4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul Fan Courier si Posta Romana.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 7 zile lucratoare. Comenziile vor fi livrate numai cu acordul clientului dupa convorbirea telefonica. 


Costurile de livrare sunt:


- 16 RON - Posta Romana.
- 16 Ron  -Fan Curier(in aria de acoperire)

Livrarea se face prin Fan Courier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu Fan Courier.